Blokhut verhuur

Klik hier om de verhuur folder te bekijken

De blokhut “Sjaloom”, in 2006 nog volledig gerenoveerd, dient door het jaar heen als onderkomen van de KJEM. De KJEM gebruikt de blokhut om hun groepsavonden in te houden en bij tijd en wijle vinden er ook verschillende nevenactiviteiten in plaats. De blokhut is echter in de weekenden en vakanties beschikbaar voor verhuur, dit hoeven niet per se (jeugd)verenigingen te zijn. Scholen, stichtingen en dergelijke organisaties zijn ook van harte welkom. Het verhuur van de blokhut is wel gericht op jeugd- en jongerenwerk. Mocht je de blokhut willen huren, maar niet zeker weet of je hiervoor in aanmerking komt dan neem even contact op met onderstaande beheerder.

 

Naast de accommodatie ligt een groot grasveld, waarop genoeg plaats is voor leuke activiteiten en er kan tevens op gekampeerd worden. Aan het einde van dit grasveld bevindt zich nog een zitkuil waar de mogelijkheid tot een kampvuur bestaat.

De blokhut beschikt over de volgende ruimtes:

  • Grote zaal: Deze ruimte is ideaal om spellen of andere activiteiten te doen in het geval van slecht weer. Daarnaast mag er in deze ruimte ook overnacht worden.
  • Bar: De bar biedt genoeg ruimte voor gezelligheid en ontspanning en mag tevens gebruikt worden om te overnachten.
  • Keuken: De keuken is van alle gemakken voorzien. Men heeft de beschikking over een koelkast, vriesvak, oven, 6-pits fornuis, een magnetron, koffiezetapparaat en een waterkoker.
  • Zolder: Deze ruimte wordt voor hurende partijen leeggehaald waardoor het een ideale plaats is om te overnachten.
  • Sanitaire voorzieningen: De blokhut heeft de beschikking over drie sanitaire ruimtes. Het herentoilet bestaat uit twee urinoirs en een toilet, de dames hebben de beschikking over een enkel toilet. Verder is er nog een ruimte waarin naast een toilet ook een douche aanwezig is.

Daarnaast bestaat er voor hurende partijen de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezige Wi-Fi.

Wij hebben ervaren dat huurders het prettig vinden om hun afval niet mee te hoeven nemen. Ook daar hebben wij een oplossing voor gevonden en de mogelijkheid bestaat om het afval bij de blokhut te laten. Dit is echter niet zonder kosten, de prijzen hiervoor zijn opgenomen in het huurcontract.

De ligging: De blokhut is gelegen net buiten de bebouwde kom van het kerkdrop Kronenberg. De blokhut grenst aan sportpark de Heesbergen en ligt relatief afgelegen. Verder zit men op loopafstand van de Kronenbergse bossen, waar de KJEM zelf tijdens hun groepsavonden graag gebruik van maakt als alternatieve buitenlocatie. Het dorpscentrum is echter ook binnen enkele minuten bereikbaar te voet. In het centrum bevinden zich onder meer een cafetaria, een café en een tweetal speeltuinen waarvan er eentje beschikt over een trapveldje, speeltoestellen en een volleybalveld.

Hebt u interesse in het huren van de blokhut of wilt u meer informatie, neem dan contact op met:

Giel Jenniskens
06-2180 4095
stichtingjeugdgebouwkronenberg@gmail.com

 Klik hier om de verhuur folder te bekijken

Klik hier voor een aanvraag te doen